Smag Londons bedste pizzaer hos Princi

Suveræn italiensk restaurant med træfyret pizzaer, lækre focaccia og salater plus rækker af udsøgte kager og italiensk bagværk – alt sammen i smukke omgivelser. Princi har det hele i hjertet af Soho!

Vi fandt første gang dette fantastiske sted ved en tilfældighed. Vi havde lyst til pizza, men ville for alt i verden undgå de traditionelle turiststeder som Pizzahut. En hurtig søgning på Google afslørede en topliste over de bedste pizzarier i London og her var Princi den første vi faldt for. Vi har ikke set os tilbage siden og alle vi kender er blevet slæbt med herhen for at opleve, hvad vi mener, er Londons bedste pizzaer og den autentiske italienske stemning.

Princi brødUdsøgt smag og kvalitet hos Princi

Det er næsten uretfærdigt, at italiensk mad smager så godt, selvom de bruger så få ingredienser. For eksempel Princis Margherita pizza med en smagfyldt bund, fyldig tomatsovs, blød mozzarella og aromatisk tørret oregano. Lækkert eksempel på simpel, italiensk mad og fantastisk bevis for at rigtige pizzaer kun kræver få ingredienser.

Princis udvalg af pizzaer, bagværk, kager og kaffe er fantastisk, hvis du leder efter et sted til en hurtig frokost (her eller til at tage med) eller hvis du ønsker en skøn aften i en summende restaurant.

Det er pizzaerne, som er stjernen på menuen og de er lavet efter de gamle, italienske regler. Den tynde bund er let og med masser af smag og alt fra tomatsovsen til ingredienserne er friske og valgt med fokus på kvalitet og smag. Alt sammen bliver selvfølgelig bagt i den store stenovn midt i restauranten.

Priserne er ganske fornuftige, synes jeg. Pizzaerne koster normalt mellem £8 og £14, når du spiser i restauranten. Til sammenligner ligger Pizza Hut i samme prisniveau for deres pizzaer. En kop god, italiensk kaffe koster ca. et par pund og op efter afhængig af, hvad du er til. Der bliver lagt 12,5% i drikkepenge på regning, hvilket er standard i London.

Det bestiller vi

Typisk bestiller vi et glas af deres grønne oliven som snacks til at starte med. Herefter står valget oftest mellem specielt tre pizzaer; Margherita, Capricciosa med lækker skinke og artiskokker eller en Diavola med stærk, italiensk salami og chili. Føler du dig ekstra italiensk og ønsker at lave din pizza ekstra spicy, så spørg tjerneren efter deres olivenolie med chili i (hvis den ikke står på bordet). Oliven er fantastisk til at dryppe ud over pizzaen og til at dyppe den lækre skorpe fra dejen i. Afhængig af humør bestiller vi enten blot sodavand til eller også et glas af en af deres gode rødvine. Er du i det søde hjørne, SKAL du prøve deres fløjsbløde tiramisu!

Kager hos Princi LondonFoccasia hos Princi LondonRestauranten

Princi ligger i Wardour Street i hjertet af Soho. Gaden rummer foruden denne restaurant et væld af spisesteder og er et sikkert sted at gå hen, når sulten skal stilles. Prøv for eksempel også Hummus Bros, kæden Banana Tree eller Humming Bird Bakery for byens bedste cupcakes.

Jeg vil indrømme, mit første indtryk var, hvorfor står jeg kø kl 18:00 til en pizza, og hvorfor er det så kaotisk? Buongiorno lyder det venligt fra dørmanden, når du træder indenfor hos Princi Pizzaria. Da vi først kom ind og fik bord, kunne vi mærke den elektriske stemning, som kendetegner både Princi og Soho generelt. Det er bestemt ikke det sted, du går hen for en stille middag. Her skal du være forberedt på at stå i kø i 10-20 minutter, men ventetiden er det hele værd. Det er desværre ikke muligt at reservere bord.

Restauranten er opdelt i to sektioner; til venstre en klassisk restaurant med betjening ved borderne af italienske tjernere, der snakker med accent og til højre hvor du sætter dig, som du har lyst og hvor du bestiller og henter din mad ved den lange skranke fyldt med alle mulige italienske specialiteter. Midt i restauranten er den store, træfyret pizza stenovn omringet af de bedste, friske råvarer; grønne oliven, italienske pølser, friske krydderurter som skaber de bedste pizzaer i byen. , og her kan man se de mange pizzaer.

Princi LondonPrinci serverer nogle af de bedste pizzaer, jeg har smagt – ikke bare i London men overalt. Kvaliteten af ingredienserne er suveræn og smagen og atmosfæren i restauranten gør, at vi altid kommer tilbage til Princi. Restauranter summer altid af liv og er et fantastisk sted, når du er småsulten, i kagehumør eller når du skal have en god middag i et af Londons mest livlige områder.

Du kan besøge Princi mandag til lørdag fra kl 08.00 og frem til midnat. Dog vil jeg ikke vente så længe for tvivler på, at der er mange krummer tilbage på det tidspunkt! Søndag har de åbent 08.30 – 22.00.

Buon appetito!

Sådan finder du vej

Princi Pizzeria
135 Wardour Street
London W1F 0UT
Hjemmeside

Nærmeste tube: Picadilly Circus

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search