Min perfekte tur til London indeholder altid godt selskab – oftest min skønne kæreste – spændende gåture med nye opdagelser, et besøg på en af mine ynglingsrestauranter, en kold pint på én af byens mange pubber og så selvfølgelig muligheden for at sætte mig ned og simpelt beskue byen, dens mennesker, dens arkitektur og ikke mindst dens mange finurligheder.

Lost in London er din personlige insiderguide til mit London. Det er en samling af steder, jeg finder unikke, interessant og hyggelige. Det er min opfordring til dig om at begive sig væk fra de klassiske turistattraktioner og kast dig ud i unikke bydele, oplev fantastiske steder med sjæl og personlighed og find byens ukendte juveler. Kort sagt; far vild i byen og oplev dens mange hemmeligheder som en sand Londoner.

Mit mål er at skabe en guide passende til den moderne rejsende, som værdsætter tid med sig selv og sine nærmeste og som nyder oplevelser, der kombinerer kvalitet, æstetik, kant og hygge. Den røde tråd gennem guiden er altid en form for skævhed eller kant i detaljerne, en kærlighed til håndværket og en generel wanderlust for at opdage mere i byen, som rummer alt.

Baggrunden for siden er min store kærlighed til byen og de mange oplevelser, den rummer. Jeg har været så heldig at bo fast i byen i syv måneder i 2012 og har besøgt den hvert år lige siden. Det er her min kæreste og jeg fortalte første gang, at vi elsker hinanden – 135 meter over byen i London Eye. Af disse grunde har jeg et helt specielt forhold til byen og jeg ønsker nu at dele ud af mine oplevelser og erfaringer og guide dig til de bedste oplevelser, der findes i London.

Denne guide giver dig praktiske tips til, hvor du kan bo, hvor du kan spise, hvor du kan drikke, hvor du kan shoppe, hvor du kan slappe af, samt hvordan du gør dit besøg i byen så fornøjeligt som muligt.

Jeg glæder mig til hjælpe dig med at opdage London.

Cheerio og på gensyn,
Niels Nedergaard Larsen

Ps. Hvis du har haft en særlig oplevelse eller gerne vil dele et tip, bliver jeg superglad for at høre fra dig.

 

Find vores cookie- og privatlivspolitik her.